Statutaire vergadering

Printvriendelijke versiePrintvriendelijke versie

Statutaire vergadering

Lokatie en tijdstip

Vrijdag 14 februari 2020 - 19u30
Sint Onolfsdijk 93
Appels (Dendermonde)

Het is een belangrijke activiteit want er zullen twee nieuwe bestuursleden moeten verkozen worden dit om de verdere werking van IVB te garanderen. Kandidaten kunnen zich melden bij één van de bestuursleden. Het  huidig bestuur heeft de handen vol om IVB goed te laten draaien, hulp is welkom en vernieuwing is altijd goed voor een vereniging.

De kastoestand en de in- en uitgaven van 2019  zullen besproken worden door de voorzitter. Andere punten op de agenda zijn de aankoop van suiker en bokalen, de komende activiteiten voor 2020 en de werking van de aangepaste website.

Na de pauze zal Wilfried De Meester ons vertellen hoe hij de voorjaarscontrole al jaren heeft uitgevoerd met schitterend resultaat. Wilfried heeft ons in het verleden zijn ervaringen nog overgebracht en het is voor de jonge imkers interessant om naar iemand zijn verhaal te luisteren die reeds jarenlang met de bijtjes bezig is. Voor de "oudere" imkers is het altijd mogelijk om iets bij te leren of ervaringen uit te wisselen.

Het besuur rekent op een talrijke aanwezigheid waarvoor zijn dank.  

De route naar de chalet als PDF bekijken 

Datum: 
vrijdag, 14 februari, 2020 - 19:30